Centerhotel Thingholt
Thingholtsstraeti, 3, Reykjavik, Iceland,
Over 130,000 hotels worldwide
Bekijk alle foto's in de galerij
Boek online nu
Boek nu
Vanaf ISK 22,341
nachten
1 Kamer Met 2 Volwassenen Zoekcriteria wijzigen
Controleer tarieven
Kamer
Kamer
CenterHotel Thingholt is a new deluxe 4-star hotel, perfectly located in the very heart of Reykjavik City - the centre of the shopping, commercial, historic, leisure and night life areas.

The hotel was decorated by an Icelandic architect, Gulla Jonsdottir. She used only natural materials and colours through out. There are 52 quality rooms of modern design, where you can enjoy peace and tranquility during your visit.

You can treat yourself to a dinner in a trendy and relaxed atmosphere of Domo restaurant with live music.


** CenterHotel Thingholt is completely Non- Smoking Hotel**

Reserveren

Reserveren is gemakkelijk en veilig. Gebruik het formulier om beschikbaarheid te controleren in de gewenste periode, en kies uit de beschikbare kamers.

Vervolgens verschijnen op uw scherm de kamertypes en tarieven en kunt u, aan de hand van de kamerinformatie in het midden van uw scherm, het gewenste tarief kiezen en daarna rechts in uw scherm op de knop "Boek Nu" klikken. Nadat u het gewenste kamertype heeft gekozen, kunt u het formulier voor de beveiligde reserveringsaanvraag invullen. Nadat u de gegevens van de reservering heeft gecontroleerd, moet u uw klantgegevens invullen. Controleer of uw naam en e-mailadres correct zijn. Na het invullen van de benodigde informatie, drukt u op de "Reservering Voltooien" knop.

Om de veiligheid te verzekeren maakt onze site gebruik van een beveiligde server voor zakelijk verkeer, die het creditcardnummer codeert zodat dit voor onbevoegden onleesbaar is.

Bekijk alle foto's in de galerij
Beoordelingen
Totale Hotelscore: 9.0
(van 10) Gebaseerd op 1 stemmen
Klik hier om uw mening te geven

De omgeving

  Vliegvelden
  • Reykjavik, Iceland (RKV-Reykjavik Domestic) - 1.08 mi
  • Reykjavik, Iceland (KEF-Keflavik Intl.) - 23.31 mi
  Musea
  • National Museum of Iceland - 0.54 mi
  • Reykjavik Art Museum: Kjarvalsstadir - 0.84 mi